Fastbraces® Θεσσαλονίκη - Μακεδονία

Fastbraces® Θεσσαλονίκη - Μακεδονία

fbytig

2311 243464 - info@smileline-clinics.gr

Fastbraces® πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Fastbraces®

Γιατί λοιπόν στα ιατρεία Smileline Clinics & Fastbraces® θεωρούμε τα σιδεράκια της νέας αυτής τεχνολογίας ως την μέθοδο επιλογής για την θεραπεία της συντριπτικής πλειοψηφίας των περιπτώσεων ορθοδοντικής νόσου;

Μετά από πολυάριθμες κλινικές έρευνες σε πανεπιστήμια της Αμερικής και Βραζιλίας και περισσότερα από 20 χρόνια πρακτικής εφαρμογής στην ορθοδοντική θεραπεία αναρίθμητων ασθενών σε 50 πλέον χώρες ανά τον κόσμο, η επαναστατική τεχνολογία Fastbraces® αποδεικνύει τα παρακάτω πλεονεκτήματα έναντι των μεθόδων τετραγώνων αγκίστρων παλαιού τύπου που χρησιμοποιούνται στην συμβατική ορθοδοντική:

Fastbraces®Fastbraces Turbo
 1. Φυσικό αποτέλεσμα άρτιας αισθητικής σε αρμονία με τα κληροδοτημένα χαρακτηριστικά του προσώπου (καμία απώλεια οστού αφού δεν γίνονται εξαγωγές και δεν στενεύουν - δεν τριγωνοποιούνται τα μπροστινά τόξα των γνάθων).
 2. Ελάττωση του χρόνου θεραπείας στο μισό και λιγότερο! Η τυπική θεραπεία με Fastbraces® πετυχαίνει ολόισια δόντια σε 4-12 μήνες ενώ αρκετές φορές ολοκληρώνεται μέσα σε 100 μόνο μέρες!
 3. Θεραπεία χωρίς αριθμητική απώλεια δοντιών αφού σχεδόν πάντα είναι εφικτή χωρίς καμία εξαγωγή υγιών δοντιών (non-extraction orthodontics).
 4. Πολύ μικρότερη ταλαιπωρία για τον ασθενή και την οικογένειά του. Θεραπεία χωρίς γναθοχειρουργεία, μετεξακτικές επιπλοκές, τραυματικό πόνο και αμέτρητα ραντεβού για χρόνια. Πολύ σημαντική επίσης και η μείωση της ψυχολογικής επιβάρυνσης που προκαλούν οι εξωστοματικές συσκευές στα παιδιά, τις οποίες εμείς δεν χρησιμοποιούμε ποτέ και τις θεωρούμε πολύ δύσχρηστες.
 5. Τυπικά μειωμένο κόστος σε σχέση με τις συνήθεις χρεώσεις ειδικών ορθοδοντικών που αναλαμβάνουν μακροχρόνιες, πολύπλοκες θεραπείες.
 6. Ένα σύρμα για όλη την θεραπεία! Αποφεύγονται οι επίπονες αλλαγές σύρματος της συμβατικής ορθοδοντικής. Μάλιστα το σύρμα αυτό είναι τετράγωνο σε διατομή και πολύ πιο μαλακό και λιγότερα επίπονο από τα σκληρά συμβατικά σύρματα κυκλικής διατομής.
 7. Στατιστικά αποδεδειγμένη τεράστια ελάττωση του ρίσκου απορρόφησης των ριζών που είναι και ο σημαντικότερος κίνδυνος της μακροχρόνιας εφαρμογής ισχυρών δυνάμεων κατά την πολυετή συμβατική ορθοδοντική θεραπεία.
 8. Τεράστια μείωση της πιο διαδεδομένης επιπλοκής της ορθοδοντικής θεραπείας, που είναι ο τερηδονισμός των δοντιών λόγω της δυσκολίας σωστού βουρτσίσματος για πολλά χρόνια. Με τα Fastbraces®, ακόμα και να μην συμορφωθεί ο ασθενής με την υγιεινή, τα δόντια δεν προλαβαίνουν να χαλάσουν γιατί τελειώνει η θεραπεία και βγαίνουν τα σιδεράκια οπότε ο ασθενής μπορέι πάλι να βουρτσίζει κανονικά.
 9. Παρομοίως, λιγότερη ουλίτιδα και σε περιπτώσεις φτωχής υγιεινής πάλι τα ούλα δεν προλαβαίνουν να φουσκώσουν ανεξέλεγκτα πριν τελειώσει η θεραπεία.
 10. Επιπλέον θαυμαστά αποτελέσματα στην ριζική διόρθωση της ουλίτιδας και της περιοδοντικής υφίζησης των ούλων καθιστούν την ορθοδοντική θεραπεία όχι μόνο μια αισθητική θεραπεία αλλά και μια Περιοδοντική θεραπεία που σώζει ουσιαστικά τα δόντια χάρη στην ιδιαιτερότητα δημιουργίας καινούργιου υγιούς οστού.
 11. Διευκόλυνση του καθαρισμού των αγκίστρων με τα μεσοδόντια βουρτσάκια διότι τα άγκιστρα είναι τριγωνικά και ακολουθούν το σχήμα των δοντιών, επομένως καθαρίζονται πολύ πιο εύκολα οι τρείς τους επιφάνειες σε σχέση με τα τετράγωνα σιδεράκια.
 12. Πιο καλή αισθητική και οπτική αρμονία σχήματος αγκίστρου-δοντιού για τον ίδιο λόγο.
 13. Στατιστικά λιγότερο πόνο από την όλη εμπειρία της θεραπείας σε σχέση με την συμβατική ορθοδοντική.
 14. Δεν έχει σημειωθεί καμία επιπλοκή στην κροταφογναθική διάρθρωση ενώ το ίδιο δεν ισχύει για την συμβατική ορθοδοντική.
 15. Συγκρινόμενη με την τεχνολογία αόρατων-αφαιρούμενων ναρθήκων τύπου Invisible Aligners, η Fastbraces® πλεονεκτεί απεριόριστα στην ελάχιστη ανάγκη μεσοδόντιας λέπτυνσης αδαμαντίνης που είναι αρκετά βάναυση σε όλες τις μεθόδους που χρησιμοποιούν αόρατους, αφαιρούμενους νάρθηκες.
 16. Η αισθητική σειρά των Fastbraces® clear, συγκρινόμενη πάλι με Invisible Aligners, φέρνει πολύ πιο γρήγορο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα χωρίς να στερηθεί αισθητική και χωρίς το απρόβλεπτο του συνολικού χρόνου θεραπείας και την έλλειψη υπόσχεσης που μαστίζει την θεραπεία με αόρατους νάρθηκες.
 17. Η χρήση αφαιρούμενων ναρθήκων συγκράτησης, διατήρησης αποτελέσματος (removable retainers) μειώνεται σταδιακά σε μόλις 15-20 λεπτά το 24ωρο!
 18. Ελάχιστη έκθεση σε βλαβερή ιονίζουσα ακτινοβολία. Μία πανοραμική ακτινογραφία είναι αρκετή για όλες σχεδόν τις περιπτώσεις σε αντίθεση με τις επιπλέον ανάγκες για πλάγια κεφαλομετρική ακτινογράφηση και επαναλληπτικές λήψεις που συνοδεύουν τις μακροχρόνιες συμβατικές μεθόδους.
 19. Ελάχιστα αποτυπώματα που είναι δύσκολα για τα παιδιά, η καταγραφή τόξων γίνεται με ψηφιακή φωτογράφηση.
 20. Δίκτυο παγκόσμιας εξυπηρέτησης για οτιδήποτε χρειαστεί ο ασθενής στο εξωτερικό.

Έχετε απορίες;Μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία μας και τα πλεονεκτήματά της.

Fastbraces Turbo

Δημιουργία οστού-χώρου

PlayPlayΔημιουργία οστού-χώρου

Ορθοδοντική χωρίς εξαγωγές δοντιών, μαρτυρίες γιατρών

PlayPlayΟρθοδοντική χωρίς εξαγωγές δοντιών, μαρτυρίες γιατρών

Άμεσα αποτελέσματα, μεγάλη μείωση χρόνου ορθοδοντικής θεραπείας

PlayPlayΆμεσα αποτελέσματα, μεγάλη μείωση χρόνου ορθοδοντικής θεραπείας

Λιγότερη ευαισθησία σε σχέση με τα παλαιού τύπου σιδεράκια

PlayPlayΛιγότερη ευαισθησία σε σχέση με τα παλαιού τύπου σιδεράκια

Μειωμένος χρόνος ώστε και πιο οικονομική θεραπεία

PlayPlayΜειωμένος χρόνος ώστε και πιο οικονομική θεραπεία
Smileline Clinics & Fastbraces®

2311 243464 - info@smileline-clinics.gr

Αγγελάκη 17, Θεσσαλονίκη, T.K. 54621

Επικοινωνήστε μαζί μας


Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Fastbraces® Senior Master

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Παρέχουμε ορθοδοντική αξιολόγηση Fastbraces® για όλα τα μέλη της σελίδας μας στο Facebook και σας προσκαλούμε στα Smileline Clinics & Fastbraces®.

fb Facebook