Fastbraces® Θεσσαλονίκη - Μακεδονία

Fastbraces® Θεσσαλονίκη - Μακεδονία

fbytig

2311 243464 - info@smileline-clinics.gr

Κριτικές

Μαρτυρίες ασθενών

Testimonial

Εξαιρετική μέθοδος!!!Υπέροχος γιατρός... όλη η ομάδα του, συνέπεια, επαγγελματισμός, όλα άψογα!!!Σε μολις 9 μήνες τα δόντια της κόρης μου είναι ολόισια ΧΩΡΙΣ καμία εξαγωγή δοντιούΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Natasa Dimitrakou
Testimonial

Μετά από αποτυχία ορθοδοντικης θεραπείας με παλιές μεθόδους στο παρελθόν,ξεκίνησα την θεραπεία μου με fastbraces με φόβο μη μπορώντας να πιστέψω όλα αυτά που μου υπόσχονταν. Τώρα δέκα μήνες μετά από την αρχή της θεραπείας μου και έχοντας πλέον βγάλει τα σιδεράκια μου, το αποτέλεσμα ξεπερνάει τις δυσπιστίες μου καθώς και καθε προσδοκία μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Αλεξακη και το προσωπικό του που ήταν συνέχεια φιλικοί μαζι μου και έκαναν τα πάντα για να να έχω αυτό το άριστο αποτέλεσμα.

Αννα Μαρια Τσαρτσιδου
Testimonial

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Dr. Δευκαλίων Αλεξάκη κ την εκπληκτική ομάδα του για το επιστημονικό του κύρος, τη βαθιά ανθρωπιά τους κ το θερμό ενδιαφέρον με το οποίο μας περιέβαλαν.! Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την αποτελεσματική κ ασφαλέστερη μέθοδο Fastbraces όπου χωρίς εξαγωγές ο γιός μου απέκτησε ένα υπέροχο χαμόγελο μέσα σε 7 μήνες.!!!

Ολυμπία Θεο
Testimonial

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον εξαίρετο επιστήμονα και υπέροχο άνθρωπο Dr. Δευκαλίωνα Αλεξάκη. Μέσα σε 7 μήνες η κόρη μου απέκτησε ένα θαυμάσιο, εκθαμβωτικό χαμόγελο!! Επαναστατική, γρήγορη και ασφαλεστατη μέθοδος!! Ευχαριστούμε πολύ για όλα!!

Xristina Simeonidou
Xristina Simeonidou
Testimonial

Η κόρη μου απέκτησε ένα τέλειο χαμόγελο μέσα σε λίγους μήνες κι αυτό χάρη στην εξαιρετική δουλειά του κ.Αλεξάκη. Ευγένεια,σωστή εξυπηρέτηση και βαθιά γνώση του αντικειμένου συνηγορούν για ένα άρτιο αποτέλεσμα.Σας ευχαριστούμε.

Roula Axamidou

Αφήστε μας την κριτική σας

* υποχρεωτικό πεδίο

Fastbraces® Senior Master

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Παρέχουμε ορθοδοντική αξιολόγηση Fastbraces® για όλα τα μέλη της σελίδας μας στο Facebook και σας προσκαλούμε στα Smileline Clinics & Fastbraces®.

fb Facebook