Fastbraces® Θεσσαλονίκη - Μακεδονία

Fastbraces® Θεσσαλονίκη - Μακεδονία

fbytig

2311 243464 - info@smileline-clinics.gr

Κριτικές

Μαρτυρίες ασθενών

Testimonial

Άψογη εξυπηρέτηση , αποτελεσματική μέθοδος . Απο το πρώτο ραντεβού θα σας λυθούν όλες οι απορίες και θα βρουν την λύση σε οπιοδηποτε πρόβλημα υπάρχει. Εμενα με κερδίσανε στα πρώτα 5 λεπτά ,σε όλη την διάρκεια της θεραπείας ειναι κοντά στον ασθενή και το αποτέλεσμα ειναι όπως το περιέγραψαν στην αρχική διάγνωση . Συγχαρητήρια στον κ Αλεξάκη ο οποίος φροντίζει πάντα σε ολα τα ραντεβού που θα χρειαστούν σε κάθε θεραπεία να εξηγήσει στον ασθενή ολα όσα πρέπει να γνωρίζει .

Nikoleta Ftaka
Testimonial

Άψογη εξυπηρέτηση,γνωση και εξειδίκευση του αντικειμένου,γρήγορο αποτέλεσμα χωρίς εξαγωγές σε ένα δύσκολο περιστατικό μόλις σε οκτώ μήνες.Εφόσον υπάρχει ο κύριος Δευκαλίων Αλεξάκης με την ομάδα του,δεν υπάρχει κανένας λόγος να ταλαιπωρείται κάποιος με την κλασική ορθοδοντική.Σας ευχαριστούμε θερμά!!

Victoria Franza
Victoria Franza
Testimonial

Σύμφωνα με τα παλαιού τύπου σιδεράκια, χρειαζόμουν 2 εξαγωγές και 3 χρόνια θεραπείας. Με τα fastbraces, χωρίς καμία εξαγωγή και σχεδόν στο μισό κόστος, ολοκληρώθηκε η θεραπεία σε 11 μήνες. Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιήθηκε και τώρα χαμογελάω με αυτοπεποίθηση! Ευχαριστώ πολύ γιατρέ!!

Efi Sar
Testimonial

Κατα αρχην λιγότερος χρόνος από άλλους ορθοδοντικούς που ρωτήσα και σημαντικο που δεν έγινε καμία εξαγωγή, ενώ όλοι οι αλλοι είχαν μιλήσει για σίγουρα 4 εξαγωγές.Προσιτές τιμές και ένα υπεροχο χαμόγελο μεσα σε 8 μηνες!Ευχαριστω όλο το team γι'αυτή την προσπάθεια

φαχρη μπατζακ
Testimonial

Εξαιρετική δουλειά από τον Δρ. Αλεξάκη. Δύσκολη περίπτωση με συνωστισμό και θεραπεία σε 11 μήνες! Κατά μακράν λιγότερος χρόνος από άλλους ορθοδοντικούς που ρωτήσαμε και βασικό που δεν έγινε καμία εξαγωγή, ενώ όλοι είχαν μιλήσει για σίγουρα 2 εξαγωγές! Προσιτές τιμές, επαγγελματισμός κι απλά ένα υπέροχο χαμόγελο! Ευχαριστούμε όλο το team γι'αυτή την προσπάθεια !

Konstantinos Thita

Αφήστε μας την κριτική σας

* υποχρεωτικό πεδίο

Fastbraces® Senior Master

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Παρέχουμε ορθοδοντική αξιολόγηση Fastbraces® για όλα τα μέλη της σελίδας μας στο Facebook και σας προσκαλούμε στα Smileline Clinics & Fastbraces®.

fb Facebook