Fastbraces® Θεσσαλονίκη - Μακεδονία

Fastbraces® Θεσσαλονίκη - Μακεδονία

fbytig

2311 243464 - info@smileline-clinics.gr

Κριτικές

Μαρτυρίες ασθενών

Testimonial

Μετά από μεγάλη έρευνα και πολύπλευρη ενημέρωση καταλήξαμε στη θεραπεία με Fastbraces. Τα πλεονεκτήματα που μας είχε παρουσιάσει ο γιατρός κος Αλεξάκης, παρόλο που ήταν ενάντια στις παραδοσιακές τεχνικές(πολύμηνες θεραπείες,εξαγωγές) ήταν πραγματικά και μέσα σε δέκα μήνες ολοκληρώσαμε τη θεραπεία χωρίς να γίνει καμία εξαγωγή.

Popi Papadopoulou
Testimonial

Ολοκλήρωσα την ορθοδοντική μου θεραπεία με τα fastbraces σε λιγότερο από 10 μήνες, στον μισό ακριβως χρόνο από αυτόν που μου όριζαν ως απαιτούμενο οι παλαιότερες μέθοδοι. Το αποτέλεμα.. καλύτερο και των προσδοκιών μου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο Team για την για την υπέροχη δουλειά και την άψογη εξυπηρέτηση!

Areti Terzopoulou
Testimonial

Η πιο γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος που υπάρχει. Άψογο αποτέλεσμα και χωρίς εξαγωγες, όπως μου πρότειναν οι υπόλοιποι ορθοδοντικοι. Μέσα σε 10 μήνες η θεραπεία είχε ολοκληρωθεί.

Georgia Kara
Testimonial

Εχοντας βγει εγώ η ίδια από μια μακρόχρονη, επίπονη, χρονοβόρα πανακριβη και αποτυχημένη κλασική ορθοδοντική έκανα μεγάλη έρευνα για να βρω το καλύτερο για τα παιδιά μου πλέον. Κατέληξα στη fastbraces και μόλις ολοκληρώθηκαν οι θεραπέιες και για δυο μου παιδιά διαδοχικά. Το αποτελεσμα ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Σημαντικό επίσης είναι πως πρόκειται για μια μέθοδο ΧΩΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ κ ΠΟΝΟ για το παιδι, σε πολύ λιγότερο χρόνο, και φυσικά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ολων! Τελειος συνδυασμος, τελειο χαμόγελο. Μονο fastbraces.

Char Papadopoulou

Αφήστε μας την κριτική σας

* υποχρεωτικό πεδίο

Fastbraces® Senior Master

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Παρέχουμε ορθοδοντική αξιολόγηση Fastbraces® για όλα τα μέλη της σελίδας μας στο Facebook και σας προσκαλούμε στα Smileline Clinics & Fastbraces®.

fb Facebook